Better Belly

Waarom het nu wél lukt om af te slanken rond uw taille!
12 trainingen met de Better Belly voor maar € 49,95 (Voor leden € 25,00)

Trainen met de Better Belly® geeft u de kans om op een snelle en effectieve wijze van uw buikvet af te komen. Wanneer u op de gewone manier gaat bewegen zoals u gewend bent, blijft uw buik altijd koud; dat wil zeggen dat er in dit gebied een slechte doorbloeding is. Dit is tevens het probleem waarom het zo moeilijk is om juist op die plek af te vallen.

Infrarood

Door met infrarood dieptewarmte te gaan bewegen neemt de doorbloeding toe omdat het lichaam met alle macht de temperatuur gelijk wil houden met als gevolg dat er in de buikzone een vele malen betere doorbloeding plaatsvindt. Hierdoor zal de vetverbranding enorm toenemen. Infrarood in samenwerking met bewegen zorgt ervoor dat de vetcellen slinken. Door de warmte en effectiviteit wordt bewegen met de Better Belly® ook als zeer prettig ervaren.

Methode

De methode is eenvoudig: u gaat drie keer per week, vier weken achter elkaar 30 tot 40 minuten trainen. De intensiteit wordt afgestemd op uw fitheid. Voor de eerste training wordt u gemeten en na een periode van vier weken opnieuw om het positieve resultaat vast te stellen. Tijdens de training maakt u gebruik van crosstrainer, fiets of loopband.

Daarnaast heeft bewegen met de Better Belly® nog andere positieve effecten op het lichaam, zoals het verminderen van rugklachten. Tevens ondersteunt de Better Belly® herstel na ziekte, bevordert soepele spieren en gewrichten, voert gifstoffen uit uw lichaam af en bevordert een betere nachtrust.

Schrijf je nu in voor better belly!

Rooster voor komende week

Bekijk volledig rooster